tiistai 24. heinäkuuta 2012

Agilityn SM-kisat 2012 Jyväskylässä

Agilityn SM-kisat pidettiin tänä vuonna Jyväskylässä 16.-17.06. Dracu jäi Helsinkiin hoitoon ja lähdettiin Danten kanssa kahdestaan reissuun perjantai-iltana seurakaverini Evan kyydissä. Eva heitti meidät Jyväskylän keskustaan josta käveltiin sitten hotellille joka oltiin varattu Emmin kanssa yhdessä.

Lauantaina oli sitten vuorossa joukkuekisa. Oltiin Danten kanssa mukana edustamassa jälleen AST:tä, joukkueemme muut koirakot olivat Tiia & auspai Pita, Heidi & holpai Sava ja Kati & Saku. Me startattiin Danten kanssa vikalta paikalta joukkueen ankkureina. Rata oli musta varsin hyvä joukkuerata, ei mikään mahdottoman kimpurantti ja monimutkainen, mutta virheitä kuitenkin tuli ja nolla ei ollut mikään itsenäänselvyys. Heidi ja Tiia tekivät molemmat jännittävät suoritukset ja nollaradat, Kati ja Saku taisi päätyä hylkäykseen. Koska ankkurit lähtevät käänteisessä järjestyksessä, startattiin Danten kanssa 4. viimeisenä!

Lähdettiin radalle tosi hyvällä fiiliksellä, mulla oli päättäväinen olo et nyt hemmetti tehdään nolla! Dantekin tuntui innokkaalta ja liikkui ihan hyvin. Rata sujui oikein mallikkaasti viimeiselle putkelle saakka jossa meinasi tulla moka, mutta saatiin korjattua ja päästiin maaliin puhtaalla tuloksella! Joukkueemme kolme nollaa riitti todella kovassa kisassa 4. sijalle!! 




Illalla juhlittiin sitten seuran menestystä käymällä yhdessä ulkona illallisella :) On meillä vaan niin ihana porukka <3 


Sunnuntaina oli vuorossa yksilokisat, jotka alkoi tuttuun tapaan hyppyradalla. Rata oli ihan hauska ja vauhdikas, mutta meille koitui kohtalokkaaksi jo alun muuri. Olin lämppäesteillä ottanut muutaman takaaleikkauksen ja jotenkin Dante lähti lukemaan perus käännostä takaaleikkaukseksi, kääntyi väärään suuntaan ja tiputti mennessään muurin palikat :/ Jatkettiin kuitenkin, mutta rata ei ollut kyllä missään nimessä mitään hyvää ohjausta multa. Emmin sanoja lainaten ohjasin Danten niinkuin Dracua ja se ei sille sovi kyllä yhtään. Otettiin lopuksi hylkäys ja saatiin sitten rauhassa katsoa finaali radan reunalta tänä vuonna.


Kaiken kaikkiaan hyvät kisat, mukava paikka ja hyvää seuraa! Dantella oli maha (taas vaihteeksi) ihan sekaisin mutta ei ainakaan tehnyt "Danteja" eli vetänyt pussia koiranruokaa ennen rataa... Käytiin paljon uittamassa koiria (ja uimassa itsekin!) ja fiilikset oli hyvät :) Ainut harmitus oli maksien finaalirata jossa Emmi ja Step sai kyseenalaisen kosketusvirheen jota ilman he olisi olleet mitalleilla :( Mutta niin se vaan on, agility on tuomarointilaji ja sille ei mahda mitään vaikka kuinka turhalta se tuntuu.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti