sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Masupäivittelyä

Kyllä kasvaa Dracun masu niin että ihan hirvittää...! Viikossa oli tullut 7 cm lisää vyötäröön!

Pe 19.10 mittaa oli 49cm

Pe 26.10 mittaa oli 56cm

:OOOOOOOO

Vatsa on kasvanut ihan hurjasti, ihan silmämääräisesti tuntuu että joka päivä se on isompi. Kovin on pinkeä ja Draculla selvästi vähän tukala olo, se on aika levoton ja ei viihdy yhtään esim. sängyssä. Vaihtelee paljon asentoa, päästelee syviä huokauksia ja muutenkin vikisee ja on rasittava. Hirveä nälkä myös koko ajan, ilmoittaa kyllä aamuin illoin että nyt olisi ruoka-aika.

Viime viikolla oksenteli vatsahappoja (tai mitä lie se keltainen lima nyt onkaan) muutaman päivän, mutta sekin loppui nopeasti. Huomaan myös, että rakko ei kestä pitkään, Dracun pitää päästä pissalle huomattavasti useammin kuin normaalisti.

Alkuviikolla käytiin hakemassa loppuvan koiranmurkinan tilalle sitten penturuokaa, löysin hyvällä tuurilla Mustin ja Mirrin tehtaanmyymälästä Eukanuban small puppy-ruokaa 20kg/35e niin otettiin sitten se vaikka onkin pienille koirille. Ei kait sillä nyt niin väliä ole. Dracu saa nyt ruokaa aamulla ja illalla, mutten ole suuremmin alkanut lisätä annoskokoja.

Mitäs muuta... Dracu on aika kärttyinen muita koiria kohtaan, ollut koko tiineysajan. Kiukkuinen ja provosoituva, ei yhtään normaali iloinen itsensä. Käyiin tapaamassa vanhaa ystävää Nellyä & aussie Ifaa ja hirveä rähinä oli heti ulkona tytöillä! :O Dracu pääsi myos tutustumaan Nellyn kissaan. Dracu ei ole koskaan aikaisemmin kissaa nähnyt ja käyttäytyi kuin koko otusta ei olisi ollut olemassa - kunnes se tuli liian lähelle ja sitten Dracu murisi sille että pysy kauempana.

Alla olisi muutama masukuva, otettu la 27.10


 

Ylhäältä päin tuo ei näytä niin isolta, mutta maha on ihan super pinkeä ja Dracu näyttää livenä aika valaalta (varsinkin kun on tottunut että se on aika hoikka...) Ihan vertailun vuoksi kuva Dracusta "normipäivänä"

Kojootti <3 okei tässä sillä on kyllä kesäbikinit niin ei ehkä ihan vertailukelpoinen... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti