perjantai 7. joulukuuta 2012

Uusi, ihmeellinen maailma aukeaa!

Pennuilla on kaikilla auennut silmät, ja näin ollen eka (jompi kumpi merle) oli jo kerennyt karata pentulaatikosta ja ensimmäiset vetoleikin(tapaiset) leikit on Isabelle leikkinyt yhden punaisen nartun kanssa :) Niin ne vaan kasvaa ja alkaa pikku hiljaa muistuttamaan ihan oikeita koiria!



Elämä ilman koiraa on ollut varsin tylsää ja yksinäistä :/ Tämä "koirattomuusloma" on kyllä taas muistuttanut siitä, että vaikka koira aina sitoo ja tuo vastuuta, se antaa niin paljon enemmän. Jo pelkkä seura yksin asuvalle on todella iso asia! Koti tuntuu tosi hiljaiselta ja yksinäiseltä kun kukaan ei ole ovella vastassa tai lämmitä sänkyä. Lisäksi koira on kyllä niin tehokas liikuttaja, enhän mä itsekseni saa mitenkään päin aikaiseksi lähteä metsään kävelemään, oli keli mikä tahansa. Nyt varsinkin kun lunta on tullut reippaasti ja talvi alkanut, olisi ihanaa käydä pitkillä lenkeillä Dracun kanssa.

Mulla on jo kovat suunnitelmat sitten kun Dracu tulee takaisin kotiin. Mä saan vähän ekstra rahaa tässä kuussa ja käyn vihdoin ostamassa ne luistelusukset ja sitten alkaa hiihtokausi! Vannottiin Emmin kanssa että tänä vuonna muuten mennään vihdoin niihin koirahiihtokisoihin. Aluksi pitää tietty ottaa vähän rauhallisemmin Dracun kanssa ja kohottaa kuntoa pentujen jälkeen, mutta tätä silmällä pitäen ilmoitin meidät 5 krt kestävälle dobo-kurssille helmikuussa. Dobo on semmoista isolla jumppapallolla koiran kanssa tehtäviä harjoituksia mm. kehittää tasapainoa ja syviä lihaksia - eli täydellinen pentuprojektin jälkeinen kuntoutus. Ostin myos kausikortin lopputalveksi Purina Areenalle, joten voidaan käydä tekemässä niin paljon agilitya kuin ikinä huvittaa :) Jei, en malta odottaa että saan Dracun kotiin!

Tässä vielä muutama yksittäiskuva pennuista (ikä n. 2,5 viikkoa)

punainen narttu 1.

Punainen narttu 2.

Punainen narttu 3.

Red merle narttu

Punainen uros 1.

Punainen uros 2.

Red merle uros

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti